Koningstunnel eerder open!

Klus sneller klaar dan verwacht, opening op 26-08

Koningstunnel deal met ondernemers

 

Tijdens de afsluiting van de Koningstunnel is er deelvervoer als alternatief in te zetten voor uw medewerkers en bezoekers. Omdat het wellicht lastig is om te bepalen welk deelvervoer of alternatief vervoer voor u en uw medewerkers het meest handig is, kan Bereikbaar Haaglanden en Rijnland u ondersteunen.

 

Hoe?

Met advies over de meest slimme wijze van vervoer (deel fietsen, deel scooters, deelauto’s, openbaar vervoer, elektrische fietsen, etc) en met een probeerbudget om het zo laagdrempelig mogelijk uit te proberen.

 

Deal or no deal?

Neem contact met ons op dan maken we vrijblijvend een afspraak.

mobiliteitsmakelaar@vno-ncwwest.nl

 

Een deal betekent:

  • De organisatie neemt deel aan bij de Koningstunnel Coalitie.
  • De organisatie ontvangt de toolbox met alle relevante informatie.
  • De organisatie maakt gebruik van de informatie om werknemers, bezoekers, afnemers en leveranciers optimaal te informeren over de werkzaamheden, de omleidingen en de alternatieven.
  • De organisatie neemt contact op met Bereikbaar Haaglanden en Rijnland.
  • De organisatie kiest met advies uit de diverse alternatieven die bij de organisatie passen. Zie koningstunnelcoalitie.nl

 

Wie zijn wij?

Bereikbaar Haaglanden is een uniek publiekprivaat kennisplatform dat op non-profit basis organisaties ondersteunt in een slimmere bedrijfsvoering. Doel is het bereikbaar houden van deze economisch zo belangrijke regio. Wij ondersteunen bij knelpunten en signaleren kansen, zodat u stappen kunt zetten om uw bereikbaarheid en mobiliteit concreet te verbeteren. Niet alleen de mobiliteit van uw medewerkers (woon-werkverkeer en zakelijke kilometers), het gaat ook om uw logistieke mobiliteit.

www.bereikbaarhaaglanden.nl

 

 

Partners