Koningstunnel deal met ondernemers

Koningstunnel eerder open!

Klus sneller klaar dan verwacht, opening op 26-08

Deelvervoer

Soms heb je behoefte aan een fiets, dan weer aan een elektrische scooter of een auto. Hoe handig is het dan als je zo’n vervoermiddel gewoon even kan gebruiken.

Go About

Op de stations Centraal Station, Hollands Spoor, Laan van NOI en Station Voorburg worden vanaf 18 maart 2019 op verschillende plekken deelfietsen van Go About neergezet. De fietsen komen ook op verschillende locaties op de Binckhorst en in het Beatrixkwartier te staan, zowel op publieke locaties als bij bedrijven. Via de app zie je hoeveel fietsen er beschikbaar zijn en waar ze staan. Vervolgens kies je via de app een fiets, haalt hem van het slot en meenemen zolang als gewenst. Bedrijven kunnen hun medewerkers een abonnement bieden op de deelfietsen. Hiermee fietsen ze elke eerste 4 uur gratis. Het is ook mogelijk om een locatie te ‘adopteren’, voor gebruikers is de rit van en naar
deze locatie dan gratis.

In eerste instantie zijn de deelfietsen bedoeld voor reizigers die de laatste kilometers vanaf het
openbaar vervoer of P+R met de fiets willen afleggen. Daarnaast zijn de deelfietsen uitermate
geschikt voor (zakelijke) afspraken overdag. Bedrijven die interesse hebben in abonnementen,
kunnen contact opnemen met Jacco Lammers.

Mobike

Vanaf maart kan ook gebruik worden gemaakt van de deelfietsen van Mobike. Een Mobike deelfiets open je eenvoudig met de Mobike app op je telefoon en mag je op veel plaatsen weer achterlaten.

Je betaalt geen borg om deze deelfietsen te kunnen gebruiken. Een rit kost waarschijnlijk € 1 euro.

Voor € 9,90 fiets je zo net zoveel als je wilt in alle Nederlandse steden waar Mobike aanwezig is (dus ook onbeperkt in Rotterdam en Delft). Een jaarabonnement kost € 49,90.
Meer informatie op Mobike.com of download de Mobike app.

Hely

Hely is een Mobility-as-a-Service provider die geïntegreerd deelvervoer aanbiedt. Via de Hely App kunnen (elektrische en non-elektrische) deelfietsen, -deelauto’s en -deelbakfietsen worden gereserveerd, geopend, gebruikt, gesloten en betaald. Hely plaatst deelvervoermiddelen op locaties waardoor de voertuigen altijd in de buurt staan van de gebruikers. Het is niet nodig om je apart aan te melden voor verschillende App: eenmalige registratie bij Hely volstaat om de verschillende middelen te gebruiken. Hely zal steeds nieuwe functionaliteiten toevoegen en nieuwe type vervoermiddelen toevoegen, waaronder scooter en het openbaar vervoer. Geïnteresseerd in een Hely Hub op locatie? Neem contact op met Tarik Fawzi: tarik@hely.com.

Partners