Koningstunnel deal met ondernemers

Koningstunnel eerder open!

Klus sneller klaar dan verwacht, opening op 26-08

LEF® Elektrisch

LEF is het eerste product van EV Mobility dat in Nederland is ontwikkeld. In de Research en Development afdeling is in 3 jaar hard gewerkt aan de verwezenlijking van de droom: uniek, duurzaam en comfortabel vervoersmiddel welke 365 dagen per jaar gebruikt kan worden. Door weer en wind en niet seizoensgebonden. 

Eigenwijs, maar niet eigenzinnig. Pioniersrol, omdat we vooruit moeten, op naar een betere, schonere leefomgeving en een duurzamere en bewuste samenleving. Stoer, flexibel, maar met het doel snel en efficiënt te bewegen wanneer het jou uitkomt.

Mobiliteit gaat de komende jaren sterk veranderen. Bezit neemt af, gebruik van de auto wordt verder ontmoedigd in met name steden. Openbaar vervoer gaat een steeds prominentere rol vervullen voor de langere afstanden. Een lacune ontstaat dan voor de korte afstand van station naar werk en bewegen binnen steden. Met LEF® wordt deze lacune ingevuld: schoon, stil, geen uitstoot en groot gebruiksgemak. LEF® heeft als doel te komen tot een gezondere, stillere, schonere en veilige leefomgeving. 

Energieverbruik vraagt op om een bewustere keuze in de vorm van mobiliteit. Door minder energie te verbruiken, wordt ook het milieu minder belast. Met een extreem laag energieverbruik kan de LEF® zich zelfs meten met fietsen en lopen. 15 Watt per kilometer maakt milieubewust vervoeren ineens heel erg dichtbij. Met LEF® is deze stap gemaakt en op een duurzame samenleving voorbereid. Door meer met minder te doen, komen we verder.

Beweeg met ons mee en lever je eigen bijdrage aan de verbetering van je eigen leefomgeving.

Maak kennis met LEF

Probeer de LEF® voor een week op jouw woon werkverkeer traject. De kosten daarvoor zijn €15,– per dag. Dit voor maximaal 1 werkweek.

Daarmee ervaar jij wat het nieuwe alternatief vervoer denken gebracht heeft. Zonder vervuiling en erg lage kosten naar je werk en terug.  Geen files en parkeerproblemen meer.

 Weet het door te doen.

Website: www.lefelektrisch.nl
E-mail :   info@lefelektrisch.nl

Partners